Online marketing Blog


Nederlanders kopen het liefst online.

Volgens een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kopen Nederlanders het liefst online. Nederland behoort dan ook bij de top-5 van meest online kopende landen van Europa. Ruim 50% van alle Europeanen koopt online waar dit in 2005 nog maar een kwart was. Het CBS stelt dat afgelopen jaar 71% van de Nederlanders tussen de 17 en 75 jaar online winkelde. Alleen in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Luxemburg en Duitsland wordt meer online geshopt. 

 

Nederlanders zijn nog wat terughoudend met het online kopen in het buitenland. Ongeveer een derde van de online kopers koopt wel eens bij andere Europese landen. Volgens het CBS komt dit ook omdat veel EU-webwinkels geen buitenlandse kopers accepteren. Nederland is niet het enige land dat online kopen in het buitenland nog niet 100% vertrouwd, alleen mensen uit Luxemburg kopen veel in andere EU-landen. 

 

Naast de groei van online kopers groeit ook het aantal webwinkels in Nederland. Het aantal webwinkels in Nederland is de laatste vijf jaar verdubbeld naar 32.000 winkels. Veel retailwinkels hebben een webshop toegevoegd, van alle retailwinkels verkoopt ruim een kwart ook online. Met 19% zit Nederland daarmee boven het gemiddelde binnen de EU. Nederlander werken het liefst vanuit een werkplek in de cloud.

SEO helpt uw bedrijf verder!

SEO staat voor Search Engine Optimazation en betekent; de organische optimalisatie van uw website. Organisch wil zeggen dat uw website in de zoekresultaten te vinden is waar u niet voor hoeft te betalen. Hoe meer bezoekers u organisch naar uw website trekt des te meer u kunt verdienen op uw positie. Als de SEO van uw website goed ingedeeld is zal een zoekmachine als Google dit prettig vinden en u belonen met een hogere positionering. 

 

Wij van hoeSEO maken uw website SEO-vriendelijk waardoor zoekmachines uw website op een hogere positie zal aantonen. Dit doen we op de door u aangegeven zoekwoorden en koppelen dit wekelijks naar u terug. Hoe beter de SEO, des te meer winst kunt u maken met uw bedrijf!

SEA is niet zo complex als men denkt!

SEA staat voor Search Engine Advertising en betekent; de optimalisatie van advertenties binnen zoekmachines. Met advertenties zoals Google Adwords kunt u snel nieuwe bezoekers trekken op de door u aangegeven zoekwoorden. Echter kost een slecht ingedeelde advertentie veel geld en haalt u er weinig rendement uit. Met een goed ingedeelde advertentie kunt u de kosten beperken en het rendement aanzienlijk verhogen. 

 

Wij van hoeSEO delen uw advertenties zo in dat u op de aangegeven zoekwoorden vindbaar bent met de laagste kosten en het hoogste rendement. Met onze expertise op het gebied van SEA kunnen wij ervoor zorgen dat uw website meer rendement zal opleveren

Goede linkbuilding bepaald de waarde van uw website!

Met linkbuilding kunt u uw website meer waarde geven. Zoekmachines zijn zeer gevoelig voor linkbuilding en hechten veel waarde aan een goede strategie. Meer links wil niet zeggen dat uw website meer waard is, dit kan zelfs averechts werken. Een goede linkbuilding strategoe bestaat uit kwalitatieve backlinks die uw website meer waarde geven. Dit zal een zoekmachine wel leuk vinden en uw website hoger positioneren.

 

Wij van hoeSEO passen strategische linkbuilding technieken toe die passen bij uw doelgroep en producten. Deze kwalitatieve linkbuilding zal ervoor zorgen dat uw website meer waarde krijgt en zo langzaam maar zeker gaat stijgen in de zoekmachines zoals Google.Groei realiseren met SEO

Door de SEO van uw website aan te pakken kan uw bedrijf ontzettend snel groeien. Men is meer online dan ooit tevoren, alles gaat via internet en bedrijven zijn zo gevonden. Uw bedrijf kan ook zo gevonden worden wanneer de SEO van uw website op orde is. het algoritme van Google is veranderd constant en wanneer u niets aan uw SEO doet kan een concurrent uw positie overnemen. Dat wilt u natuurlijk niet, zorg er dus voor dat uw SEO goed op orde is en blijf een stap voor op uw concurrenten. 

 

Staat uw website op pagina één binnen de zoekmachines van Google, Yahoo en Bing, dan zal een klant zich sneller vertrouwd voelen bij uw bedrijf. U bedrijf heeft dan namelijk al een prestatie geleverd door de eerste te zijn die men ziet en de eerste indruk is goud waard. Laat uw bedrijf meegroeien met het internet en zorg dat de SEO goed op orde is, dit kan uw bedrijf veel opleveren.