Linkbuilding

Linkbuilding is een aparte tak binnen het optimaliseren van uw website. Linkbuilding wil zeggen dat er een bestand is opgebouwd tussen websites die naar elkaar linken en zo elkaar meer waarde geven. Dit kan een éénzijdige link zijn naar een website of een gezamenlijke link zijn waarbij beide websites naar elkaar linken. Veel bedrijven denken dat het verzamelen van zo veel mogelijk links van meerwaarde is voor de website. Dat spreken wij van hoeSEO absoluut tegen. Het verzamelen van zoveel mogelijk links kan zelfs averechts werken en uw website minder waarde geven. De kwaliteit van de links is belangrijker dan het aantal links en daarom passen wij Linkbuilding als extra dienst toe.

Wat doen we?

Analyseren waarde van uw linkprofiel

Allereerst analyseren we het linkprofiel van uw website. We gebruiken daarvoor de termen Trustflow en Citationflow. Google beoordeeld uw linkprofiel op deze attributen en bepaald dan een waarde van het linkprofiel van uw website.

 

Toepassen Linkbuilding

Ons netwerk gebruiken we om een linkbuilding campagne op te zetten voor uw website. We passen waardevolle links toe waardoor uw website meer waarde krijgt en de zoekmachines dit zullen erkennen.

 

Disavow links

Disavow wil zeggen dat we een melding maken bij Google van welke domeinen zij backlinks mogen negeren. Deze zullen dan in de Google database verwijderd worden. Hiermee kunnen wij de Trustflow en Citationflow van uw linkprofiel verhogen. Bij het disavowen van domeinen is het ontzettend belangrijk dat alleen de slechte backlinks verwijderd worden. Doe dit niet zonder SEO kennis!

Linkbuilding optimaliseren? hoeSEO.nl


Neem contact met ons op

hoeSEO website optimalisatie

De Hegmulder 24

5554 KN Valkenswaard

Email: info@hoeseo.nl

Telefoon: +31 (0)657548883


Recensies

Hannelore gratis advertenties