Wij van hoeSEO zijn ontzettend gek van computers, websites en zoekmachines. Ons team is ontstaan doordat we deze interesses hebben samengevoegd tot één geheel. Het dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van uw website is onze favoriete bezigheid. Onze kennis voegen we bij elkaar om de beste resultaten te behalen voor uw website.

Jong en gedreven. Dat is wat ons inspireert.


Hard werken loont


 

hoeSEO bestaat uit een team van drie jonge internetgekken die elk een eigen specialiteit heeft op het gebied van website optimalisatie. Door deze specialiteiten samen te voegen vormen we een goed team en kunnen we de beste diensten bieden voor uw bedrijf. Door lage tarieven te hanteren bieden wij start-ups, zoals we zelf eens zijn begonnen, de kans om de bedrijfswebsite meer bezoekers te trekken. Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op!


Contactpersoon/eigenaar

Thom van de Donk - hoeSEO.nl

Mijn naam is Thom van de Donk, eigenaar van hoeSEO en gek op het optimaliseren van websites. Waar ik voorheen mijn eigen webshops beheerde wil ik me eigenlijk alleen maar bezighouden met het optimaliseren van websites. Dat is dus ook wat ik nu doe.

 

Mijn liefde voor het optimaliseren van uw website gaat ver, heel ver. Zo zie ik het optimaliseren van websites als een soort race, wie de optimalisatie beter op orde heeft des te hoger komt de website in zoekmachines te staan. Deze race zonder eindstreep pak ik dan ook met beide handen aan om de beste resultaten te behalen. 

 

Mijn doel is om uw bedrijf te laten groeien middels een goede website optimalisatie. Door meer bezoekers naar uw website of webshop te trekken kan uw bedrijf nieuwe klanten aantrekken. Wij doen de optimalisatie, u doet de rest!


Communicatie is onze kracht!

Wij van hoeSEO website optimalisatie vinden het ontzettend belangrijk dat u, als onze klant, op de hoogte bent van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. We koppelen de werkzaamheden en resultaten wekelijks met u terug zodat u op de hoogte blijft wat er met uw website is gebeurd. Is uw website gestegen of gedaald, zijn de bezoekersaantallen gestegen of gedaald en waar is ruimte voor verbetering? Al deze punten komen ter sprake in het wekelijkse update momentje tussen hoeSEO en uw bedrijf!

 

De zoekwoorden waarop de website gevonden moet worden in zoekmachines worden in een overzichtje geplaatst waarin precies te zien is op welke positie uw website nu staat en wat deze positie vorige week en vorige maand was. Zo kunt u precies zien hoe de positionering van uw website is op bepaalde zoekwoorden.