SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en zorgt ervoor dat uw website snel en accuraat gevonden kan worden mits u de SEA goed inricht. SEA campagnes kunnen uw website op gewenste zoekwoorden bovenaan zetten in zoekmachines als Google, Yahoo en MSN. Uw website komt dan in het vakje Advertising te staan. SEA kost geld maar kan ontzettend veel rendement opleveren. Adverteren via Google Adwords kan ervoor zorgen dat het aantal bezoekers en conversies op uw website/webshop ontzettend snel zal stijgen.

Wat doen we?

Afstemmen zoekwoorden

In overleg met u stemmen we de belangrijkste zoekwoorden af voor uw website. De zoekwoorden die het meest rendement zullen opleveren gaan we inzetten in onze campagne.

 

Inrichten campagnes

Na het afstemmen van de zoekwoorden gaan we de campagne inrichten. Via Google Adwords zetten we een campagne op waarbij we streven naar het meeste rendement uit de investering. 

 

Analyseren en aanpassen campagne

De Google Adwords campagne zal gekoppeld zijn aan Google Analytics waardoor we de resultaten kunnen analyseren. In de campagne gaan we de investering verdelen over de zoekwoorden waar het meeste rendement uit gehaald kan worden. We wijzigen de campagne waar nodig om het beste resultaat te behalen.

SEA optimaliseren? hoeSEO.nl

Neem contact met ons op

hoeSEO website optimalisatie

De Hegmulder 24

5554 KN Valkenswaard

Email: info@hoeseo.nl

Telefoon: +31 (0)657548883


Recensies