Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel Zoekmachine Optimalisatie genoemd. Met een organische positie in de zoekresultaten van Google, Bing of Yahoo kunt u genieten van een hoge ROI. SEO is dus één van de belangrijkste disciplines op het gebied van online marketing.

 

SEO bestaat uit die belangrijke speerpunten:

- Autoriteit (linkbuilding)

- Content

- Techniek


Wat kunt u van ons verwachten?

Content optimalisatie

Van ons ontvangt u een uitgebreid zoekwoordenonderzoek inclusief mapping waarna het mogelijk is om de content van specifieke pagina's te verbeteren. Content is ontzettend belangrijk om vindbaar te zijn op relevante zoektermen. Zonder kwalitatieve content is het bijna onmogelijk om te ranken op de gewenste zoekwoorden. Wij adviseren, monitoren en schrijven de content voor u waar nodig is. 

 

Technische ondersteunig

De techniek achter een website dient in orde te zijn om zoekmachines als Google de website op de meest ideale manier te laten crawlen. Wij monitoren, adviseren en sturen developers aan waar er technische aanpassingen nodig zijn om beter vindbaar te worden. Een prachtig design van een website wil nog niet zeggen dat deze ook technisch goed in elkaar steekt om goed vindbaar te zijn. 

 

Autoriteit verhogen

Het linkprofiel van een domein bepaald te autoriteit van de website. Hoe hoger de autoriteit, des te belangrijker zoekmachines uw website zullen vinden. Middels een doelgerichte linkbuildingcampagne zal de autoriteit van uw website verhoogd worden om uiteindelijk betere rankings voor uw website de realiseren. Test de vindbaarheid van uw website

Via onze vindbaarheidsscan kunt u makkelijk en snel testen hoe uw website er voor staat met betrekking tot de vindbaarheid. Met de vindbaarheidsscan kunt u gratis 5 van uw belangrijkste zoektermen invullen waarna u een rapport ontvang met de posities van uw website binnen de zoekmachine van Google. Doe gratis de vindbaarheidsscan en kom te weten hoe vindbaar uw website is.

Neem contact met ons op

hoeSEO website optimalisatie

De Hegmulder 24

5554 KN Valkenswaard

Email: info@hoeseo.nl

Telefoon: +31 (0)657548883Content marketing

Content is een van de belangrijkste onderdelen van een goede website. Door relevante content op uw website te plaatsen zal een zoekmachine als Google snel merken dat uw website om die content draait. De zoekwoorden die terugkomen in de content zullen geïndexeerd worden en waarde krijgen. Door die content en zoekwoorden te optimaliseren met backlinks, social media en blogberichten kan de betreffende pagina hogere posities in Google genereren. Het optimaliseren van content met relevante zoekwoorden voor uw website is een groot onderdeel van onze SEO diensten.  

 

Onze SEO optimalisatie strategie zal in samenspraak met u bepaald worden. We passen de ideale zoekmachine optimalisatie strategie toe die voor uw website het beste is. Het aantal zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden is daarin van groot belang, we passen deze zoekwoorden toe in onze gekozen SEO optimalisatie strategie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag eens wat we voor uw website kunnen betekenen.


Rencensies