Organische vindbaarheid verbeteren (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel Zoekmachineoptimalisatie genoemd. Wij van hoeSEO gaan met uw website aan de slag om de beste organische (gratis) resultaten te behalen voor uw bedrijf. De SEO technieken die wij toepassen zijn up-to-date met de laatste zoekmachine ontwikkelingen. Zoekmachines zoals Google, Yahoo en MSN wijzigen regelmatig het algoritme waardoor dit effect kan hebben op de vindbaarheid van uw bedrijf, om de beste resultaten te behalen passen wij ons aan en passen we nieuwe technieken toe.

 

Er zijn twee soorten SEO (klik op de term voor meer informatie):

On-page SEO

Off-page SEO


Wat doen we?

Content wijzigen

We optimaliseren de content van uw website zodat deze zoekmachine-vriendelijk is en de belangrijkste zoekwoorden sneller opgemerkt worden door de zoekmachines. We starten met een grondig zoekwoordenonderzoek om de beste zoekwoorden voor uw relevantie te bepalen.

 

Content toevoegen

We voegen content toe om de pagina aantrekkelijker te maken voor zoekmachines. Hiervoor passen we bepaalde technieken toe die uw website interessanter maken vergeleken met uw concurrenten. Met onze toegevoegde content optimaliseren we uw website voor zoekmachines als Google.

 

Keywords optimaliseren

Samen met u overleggen we welke keywords we gaan optimaliseren, dit gaan we daarna in de backoffice van uw website of webshop verder optimaliseren om beter vindbaar te zijn op de gewenste keywords. Bij SEO optimalisatie is het erg belangrijk dat u relevante keywords voor uw bedrijf kiest waarop u gevonden wilt worden.Test de vindbaarheid van uw website

Via onze vindbaarheidsscan kunt u makkelijk en snel testen hoe uw website er voor staat met betrekking tot de vindbaarheid. Met de vindbaarheidsscan kunt u gratis 5 van uw belangrijkste zoektermen invullen waarna u een rapport ontvang met de posities van uw website binnen de zoekmachine van Google. Doe gratis de vindbaarheidsscan en kom te weten hoe vindbaar uw website is.

Neem contact met ons op

hoeSEO website optimalisatie

Bosstraat 63

5553CK Valkenswaard

Email: info@hoeseo.nl

Telefoon: +31 (0)657548883Content marketing

Content is een van de belangrijkste onderdelen van een goede website. Door relevante content op uw website te plaatsen zal een zoekmachine als Google snel merken dat uw website om die content draait. De zoekwoorden die terugkomen in de content zullen geïndexeerd worden en waarde krijgen. Door die content en zoekwoorden te optimaliseren met backlinks, social media en blogberichten kan de betreffende pagina hogere posities in Google genereren. Het optimaliseren van content met relevante zoekwoorden voor uw website is een groot onderdeel van onze SEO diensten.  

 

Onze SEO optimalisatie strategie zal in samenspraak met u bepaald worden. We passen de ideale zoekmachine optimalisatie strategie toe die voor uw website het beste is. Het aantal zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden is daarin van groot belang, we passen deze zoekwoorden toe in onze gekozen SEO optimalisatie strategie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag eens wat we voor uw website kunnen betekenen.


Rencensies