Bloggen

Bloggen is een goede manier om relevante content toe te voegen op uw eigen of een externe website waarbij verwezen wordt naar uw website, product of dienst. Een blogartikel dient informatief of amuserend ingestoken te worden waarbij de link naar uw website als natuurlijk ervaren moet worden. Via een blogartikel kunt u uw lezers overtuigen, informeren of amuseren met onderwerpen die men wil lezen. Deze content is van grote waarde om de vindbaarheid van uw website in zoekmachines te vergroten.

Intern bloggen

Is het mogelijk om een blogextensie aan uw eigen website te koppelen? Doe dit dan altijd! Met een blog op uw eigen website kunt u dieper in gaan op informatie waar uw website over gaat. Vertel over uw diensten, nieuwste producten of nieuw binnen uw branche die uw bezoekers willen lezen. Met een intern blog kunt u content genereren waarbij u uw kennis overbrengt op de websitebezoeker.

 

Extern bloggen

Bloggen is sinds een aantal jaar ontzettend populair. Vooral in de elektronica, lifestyle en woonbranche is bloggen niet meer weg te denken in de online marketing strategie. Met een extern blogartikel kunt u anderen unieke content laten schrijven over uw merk of product waarbij verwezen wordt naar uw website. Deze vorm van linkbuilding geeft uw website meer waarde door de content in het blogartikel en zal de volgers van het blog prikkelen om naar uw website te gaan.

Meer bereik met Social Shares

Beschikt u zelf over een blog of bent u van plan een artikel te publiceren op een extern blog? Kijk dan altijd naar het Social Media bereik en zorg dat het blogartikel via de Social Media kanalen gedeeld wordt.

 

Social Media krijgt steeds meer invloed op de organische vindbaarheid van websites en wanneer een extern blog een artikel publiceert met een backlink naar uw website zal een zoekmachine dit als waardevol ervaren. Ook kunt u op deze manier meer bezoekers naar uw website trekken door de volgers van het blog te verwijzen naar uw website. Een win-win situatie!

Hoe kunnen wij u helpen met bloggen?

Ons netwerk online bloggers en eigen blogs beschikt over een enorm bereik binnen Nederland en daarbuiten. Wilt u niet alleen het linkprofiel van uw website verbeteren maar ook uw merk. product of dienst promoten met ene blogartikel? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat het bereik van uw website enorm vergroot wordt.

 

Bloggen uit handen geven? Dit is wat we doen:

- Gastbloggen; wij schrijven een blogartikel voor een blog op uw website.

- Bloggen; wij schrijven een blogartikel en publiceren deze op een van onze blogs (naar keuze)

- Extern bloggen: wij schrijven een blogartikel en publiceren deze op een extern blog vanuit ons netwerk bloggers (naar keuze)