Conversie optimalisatie

Website op maat laten maken

Uw website onze business

Waarom

Uw website of webshop wilt u natuurlijk zo rendabel mogelijk maken. Door pagina's te optimaliseren kunt u een kwalitatief bezoek naar uw website trekken waarna deze snel over zal gaan tot een conversie. Is dit niet het geval en converteert uw website niet zoals u dat wenst? Neem dan eens contact met ons op.

 

 

Het is ontzettend belangrijk dat uw website biedt wat de bezoeker wil zien. Bijvoorbeeld: uw website beschikt over een categorie 'afstandsbestuurbare auto' en uw pagina laat alleen afstandsbestuurbare vliegtuigen zien. Dit is niet wat uw bezoeker wil zien en zal dus sneller wegklikken en niet tot een conversie over gaan. 


Uw website bouwen we in 3 simpele stappen.

Stap 1

Stap 1 is het bepalen van de doelgroep en het doel van de website. Wilt u uw producten verkopen via een webshop of uw diensten tonen via een website? Aan wie richt ik mijn website? Deze essentiële vragen dienen duidelijk te zijn voordat de website geoptimaliseerd gaat worden.

Stap 2

Stap 2 is het bepalen van de categorieën en landingspagina's binnen de website. Aan de hand van een zoektermenonderzoek kunt u de beste benaming kiezen voor uw categorieën en landingspagina's. Per zoekterm kunt u optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de bezoeker.

Stap 3

Stap 3 is het toevoegen van content op de website. Wat ga je tonen op de pagina? Hoe ga je de klant overtuigen dat zij bij jouw website moeten kopen en wat zijn de USP's van de website? Deze vragen zijn ontzettend belangrijk om het maximale aantal conversies te trekken uit je pagina's.Breng uw business tot leven met een website op maat. Via uw website kunt u meer bezoekers trekken en uw lokale bereik uitbreiden naar een landelijk of internationaal bereik. We bouwen uw website volledig op maat en beheren de SEO optimalisatie daarna om uw website vindbaar te maken binnen de zoekmachines van Google. 

 

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen betreffende de bouw van uw website. We gaan graag eens met u om de tafel zitten om uw wensen op een rijtje te zetten en deze te koppelen aan onze diensten.