Website analyse

Instellen tools

Om uw website goed te analyseren en monitoren zorgen we er voor dat uw website goed gekoppeld staat aan belangrijke tools als Google Analytics en Google Search Console. Deze tools gebruiken we om te kunnen meten wat wijzigingen aan uw website hebben betekent voor de vindbaarheid binnen de zoekmachine van Google.


Zoekwoorden onderzoek

Na het instellen van de tools gaan we aan de slag met de vindbaarheid van de website. In samenspraak met u gaan we een onderzoek starten naar de zoekwoorden die we gaan optimaliseren. Hiervoor kijken we naar het zoekvolume, de huidige positionering en de concurrentie. Middels duidelijk overzicht gaan we samen met u bepalen welke zoekwoorden er bij de volgende stap aan bod komen.


Stappenplan opstellen

Na de vorige stappen zijn we gereed om aan de slag te gaan met de optimalisatie van uw website. Middels het zoekwoordenonderzoek en de concurrentieanalyse maken we in samenspraak met u een stappenplan. In het stappenplan stellen we doelen samen die we in een bepaalde periode willen behalen. Hier stellen we een procedure op die we aanhouden om uw website in verschillende stappen te optimaliseren en boven uw concurrenten uit te stijgen.